Galatasaray'da Muslera Sıkıntısı!

Galatasaray'da Muslera Sıkıntısı!
Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera'nın, dün gece Uruguay'ın Bolivya ile oynadığı maçın ardından bugün Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. Ancak Florya'da, bu maçtan bağımsız olarak hummalı bir çalışma var.
Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera'nın, dün gece Uruguay'ın Bolivya ile oynadığı maçın ardından bugün Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Ancak Florya'da, bu maçtan bağımsız olarak hummalı bir çalışma var. Hem maç hem de yol yorgunu olacak 31 yaşındaki eldivenin fiziksel bir sıkıntı yaşaması ihtimali göz önüne alınarak, yedek kaleci Carrasso cumartesi günkü Konyaspor deplasmanında ilk 11'de oynayacakmış gibi hazırlanıyor.



CEDRIC CARRASSO: "GALATASARAY REDDEDİLMEZ"

Galatasaray'ın yeni transferi Cedric Carrasso, sarı-kırmızılı takımla anlaştıktan sonra Fransız basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cedric Carrasso, Galatasaray'a transferinde Bafetimbi Gomis'in etkili olduğunu söylerken, Arsenal'e transferi konusunda da bir itirafta bulundu.

Öncelikle Galatasaray'ın teklifini nasıl kabul ettiğini anlatan Carraso, ''Gomis bana Galatasaray ile ilgili güzel şeyleri anlatmak için telefon açtı. İstanbul'da 3 çocuğum için bir Fransız okulu olduğunu da söyledi. Galatasaray bu; çok büyük bir tarihe sahip, çok popüler bir kulüp, reddedilmez'' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli kaleci Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği için mutlu olduğunu da söylerken ''Devam edip etmeme konusunda kendime Eylül ayına kadar süre vermiştim. Aslında benim için her şey netti. Şimdi büyük bir kulübe hiç tereddüt etmeden geldim ve mutluyum'' dedi.

Carrasso daha önce Türkiye'den bir teklif aldığını da söylerken ''Türkiye'deki bir kulüpten daha önce de 2,2 milyon euroluk bir teklif gelmişti'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.