Ne kadar iftira o kadar döner!

Ne kadar iftira o kadar döner!
Türkiye Gazetesine samimi açıklamalarda bulunan Mehmet Özhaseki, “Ana muhalefet lideri yıllardır benimle uğraşır. En son kendisinden kazandığımız tazminat ile Ankara döneri dağıttık. Kuru iftiralarına devam etsinler ki, Ankaralılara bol bol ikram edelim” dedi. Özhaseki, milleti bölmek isteyenlerle mücadele etmek için mühendislik hayalinden vazgeçtiğini anlattı.

Uzun seneler belediye başkanlığı ve bakanlık görevlerinde bulunan, şu anda AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Özhaseki, seçime 41 gün kala Türkiye Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Özhaseki'nin, öğrencilik hayatı, seçim çalışmaları ve projelerine dair sorularımıza verdiği samimi cevaplar şöyle:

¥ Mühendisliği siyasi olaylardan dolayı yarıda bıraktınız. Avukatlık okudunuz ancak mesleğinizi icra etmediniz. Bu anlamda içinizde ukde kaldı mı?
Bir anlamda bir hevesiniz kalıyor tabii. Mühendislik ilk göz ağrımdı. Devleti yıkmak isteyenlerle mücadele etmek durumunda kaldık. Yaşanan gelişmelerden ötürü gidemedim. Sonra devam zorunluluğu olmayan bir bölüm ve okul aradım. İstanbul Hukuk'u kazandım. Mezun oldum ama hiç avukatlık yapamadık. Aile esnaf, onların işleriyle ilgilenmek durumunda kaldım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.