Kozan’da Ev Yangını

Kozan’da Ev Yangını
Adana'nın Kozan ilçesinde bir ikametin çatı katında çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, evin çatı katındaki ahşap çardak ve eşyalar kullanılamaz...

Adana'nın Kozan ilçesinde bir ikametin çatı katında çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, evin çatı katındaki ahşap çardak ve eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, Türkeli Mahallesi Narin Sokak üzerinde bulunan Fatih Tur'a ait ikamette meydana geldi. Akşam saatlerinde evinin çatısından dumanlar yükseldiğini fark eden Tur ailesi hemen 110 itfaiye ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri evin çatı katındaki çardakta çıkan yangına müdahale etti. Yangının evin çatı katında bulunan çardak üzerindeki pamuktan döşek ve yastıklardan çıktığı anlaşıldı. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın söndürülürken, TEDAŞ ekipleri ise güvenlik amacıyla bir süre elektriği kesti. Polis ekipleri de yangının çıktığı ikametin etrafında güvenlik önlemi aldı.

Ev sahibi Fatih Tur, komşularının evinin çatı katından duman yükseldiğini söylediğini, kızının ise kendisine cep telefonu ile mesaj atarak "evin çatı katından ateşler yükseliyor" demesi üzerine yangının farkına vardıklarını ve hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdiklerini kaydetti.

Yangında evin çatı katında bulunan ahşap çardak ile pamuktan döşek ve yastıklar ile bazı eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Kozan’da Ev Yangını

Kozan’da Ev Yangını

Kozan’da Ev Yangını

Kozan’da Ev Yangını

Kozan’da Ev Yangını

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.