Nişantaşı'nda kavga esnasında kontrolden çıkan araç yaşlı kadını ezdi

Nişantaşı'nda kavga esnasında kontrolden çıkan araç yaşlı kadını ezdi
Nişantaşı’nda maddi hasarlı kaza sonrası birbiriyle anlaşamayan iki sürücüden biri diğerini kaçtığını sanarak peşinden kovaladı. Sürücüyü yakaladıktan sonra kapısını açan adam, yakasından çekiştirdiği esnada ise kontrolden çıkan araç, yaşlı bir kadını ezerek altına aldı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Akıl almaz olay, geçtiğimiz Cumartesi günü 10.00 sıralarında Şişli Nişantaşı Akkavak Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Vali Konağı Caddesi ile Akkavak Sokak kesişiminde iki sürücü maddi hasarlı kazaya karıştı. Kazanın ardından sinirle araçlarından inen sürücüler sözlü tartışma yaşadı. Sürücüler araçları uygun bir yere çekerek tutanak tutmak için sözleşti.

Ancak kazaya karışan sürücülerden biri bu sırada yandaki sokağa sür'atli bir şekilde girdi. Bunu gören diğer sürücü ise kaçtığını düşünerek peşinden koştu. Kısa bir süre sonra sürücüyü durduran şahıs, aracın kapısını açarak sürücünün de yakasından çekiştirdi. O esnada kontrolden çıkan hafif ticari araç, yolun karşısına geçmek isteyen 74 yaşındaki Fatma Gülriz Günay'ı ezerek altına aldı. Kaza sonucu aracın altında kalan Günay ağır şekilde, araçtaki sürücü ise hafif şekilde yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.