Nitelikli İş Gücü Yetiştirmek İçin Protokol İmzalandı

Nitelikli İş Gücü Yetiştirmek İçin Protokol İmzalandı
Bafra Belediyesi, İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi ve Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü arasında nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla kurslar açılması için...

Bafra Belediyesi, İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi ve Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü arasında nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla kurslar açılması için protokol imzalandı.

İŞKUR, Bafra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında etkin şekilde işleyen bir işbirliği tesis ederek, mesleki eğitim ve tecrübe kazandırılma çalışmaları yapılması ve nihayetinde iş arayanların istihdam edilmelerinin ve işverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli iş gücünün temin edilmesinin sağlanması maksadıyla işbirliği kurulması amacına yönelik adım attı. Bu kapsamda ilgili taraflar bir protokol imzalayarak projenin hayata geçmesini sağladı. Daha önce de birçok kursiyer yetiştirerek nitelikli iş gücü kazandıran bu projelere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu protokolle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde Halk Eğitim Merkezi ile ihtiyaçlar ve imkanlar dikkate alınarak belirli sürelerle ihtiyaç duyulan alanlarda Mesleki Eğitim Kursları açılacağını söyledi.

Bafra İŞKUR Hizmet Müdürü Yakup Ergenli ise tüm bu çalışmaların Bafra Belediyesi, Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini belirterek açılacak bu kurslarda kursiyerlerin cep harçlıklarının ve genel sağlık sigortası giderlerinin karşılanacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu ise kurs düzenlenecek alanların belirlenip kısa süre içerisinde kurslara başlanacağını ifade ederek katılımcı kursiyerlere başarılar diledi.

Kursiyerlere konu hakkında bilginin ilerleyen zamanlarda duyurulacağı belirtilerek ve Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi ile irtibatlı olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.