Kargı Orman Müdürü Demirci’ye Veda Yemeği

Kargı Orman Müdürü Demirci’ye Veda Yemeği
Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci'nin Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci'nin Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen yemeğe KaymakamıEmre Çifci, Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbağ, kurum müdürleri ve orman işletme personelleri katıldı.

Gecede bir konuşması yapan Kargı Orman İşletme Müdürü Ahmet Demirci, "Göreve geldiğim günden beri kurum amirleri ve esnaflarla iyi ilişkiler kurduk. İlk geldiğimizde bir takım sorunlar vardı, zamanla onları da çözüme kavuşturduk. Geldiğimiz noktada Kargı Orman İşletmesi 4 yıl içerisinde hem çalışma temposu hemde verimliliği ile artık işletmecilikte bir üst lige çıktı. 2017 yılı içerisinde dikili satış konusunda da çok ciddi adımlar attık. Bununla birlikte tüm iş programlarımızı gerçekleştirdik ve bölge müdürlüğünde de birincilik sırasına yerleştirdik. Buda motivasyonumuzu arttırdı.

Bütün bu işleri gerçekleştirirken herkes özveri ile çalıştı, fedakarlık yaptı. Kargı'da çalışmak benim için mutluluktu. Kargı'da kötü bir anım olmadı her şey çok güzeldi. Kargı'dan ayrıldığım için üzülüyorum. Nasip oldu bir üst göreve tayinimiz çıktı. Buda benim için mutluluk veren bir durum" dedi.

'Çalışmalarımızı kamuoyuna aktaramadı'

Konuşmasında özeleştiride yapan Ahmet Demirci, bir çok başarılı çalışmalar ve projeler gerçekleştirdiklerini ancak bu çalışmaları basınla paylaşmadıklarını, bu nedenle de yaptıkları çalışmalardan kamuoyunun bilgisi olmadığını belirterek, "Çok iş yaptık, başardık ama eksik yaptığımız bir husus vardı. Genel müdürümüzün bir tabiri var. Biz dağların arkasında destan yazıyoruz ancak bunu kamuoyuna, bulunduğumuz ortamdaki halka yeterince aktaramıyoruz. Bu bir eksiklikti. Bu eksikliği bende giderayak fark ettim. İnşallah bizden sonraki arkadaşlar çalışmalarımızı yeterince kamuoyuyla paylaşacaktır. Kargı'da ağaçlandırma konusunda, toprak muhafaza konusunda özellikle bir gayret sarf ettik. Gelir getirici çalışmalar dediğimiz alanlarda da çok ciddi başarılar elde ettik. Bunlar bizim için ve ilçe için onur verici çalışmalardı" diye konuştu.

Geceye katılan herkesten helallik isteyen Demirci, "Hepinize bu yemeğe katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bana olan haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana olan haklarımı da helal ediyorum" şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda Demirci'ye, Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Amasya Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbağ tarafından çeşitli hediyeler verildi.

'TOA-BÖ)

Kargı Orman Müdürü Demirci’ye Veda Yemeği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.