O Toplantının Perde Arkası! Gece 03'e Kadar...

O Toplantının Perde Arkası! Gece 03'e Kadar...
Transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor… Pazar akşamını pazartesiye bağlayan gecede yine yönetim ve teknik heyet takıma yapılacak takviyeler için bir aradaydı.
Transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor…

Pazar akşamını pazartesiye bağlayan gecede yine yönetim ve teknik heyet takıma yapılacak takviyeler için bir aradaydı. Pazar öğleden sonra başlayan toplantı gece saat 03.00'e kadar devam etti.

Başkan Mustafa Cengiz'in Türk Telekom Stadı'ndaki odasında yapılan toplantının fotoğrafları gece saat 02.14'te Sarı-Kırmızılılar'ın resmi twitter hesabından paylaşıldı.

TAHTADAKİ İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ

Toplantıda, Teknik Direktör Fatih Terim ile yardımcılarının yanı sıra başkan Mustafa Cengiz, 2. başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve scout ekibin başında yer alan Emre Utkucan hazır bulundu.

Toplantıdan paylaşılan fotoğrafta ise odadaki tahta ve üzerine yazan futbolcu isimleri dikkat çekti. 10'a yakın futbolcunun adı tahtada yer alırken, dikkatlice bakıldığında ise bu isimlerin bir çoğunun forvet olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.