O Yaya Yapmaması Gereken Hatayı Yaptı

O Yaya Yapmaması Gereken Hatayı Yaptı
İzmir,Gaziemir'de bir yaya yapmaması gereken hatayı yaptı.Yasak olan yerden yolun karşısına geçmek isteyen yaya'ya otomobil çarptı.Talihsiz kazada bir kişi hayatını kaybetti.

İzmir,Gaziemir'de bir yaya yapmaması gereken hatayı yaptı.Yasak olan yerden yolun karşısına geçmek isteyen yaya'ya otomobil çarptı.Talihsiz kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Gece saat 22.00 sıralarında, Akçay Caddesi çevreyolu köprüsü yakınında meydana gelen olayda Gaziemir'den Karabağlar yönüne giden Senem D. (38)'nin kullandığı 34 PU 1069 plakalı otomobil, yayaların girmesinin yasak olduğu yerden yolun karşısına geçmek isteyen Osman Sönmez'e (33) çarptı.Talihsiz Sönemez otomobilin ön camına çarpıp yere düştü.Sönemez ağır yaralanırken kaza ile şoke olan sürücü Senem D. durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Osman Sönmez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü Senem D. polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Sönmez'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

O Yaya Yapmaması Gereken Hatayı Yaptı

O Yaya Yapmaması Gereken Hatayı Yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.