Ayvalık Hem’den Şefkatli Ellere Anlamlı Destek

Ayvalık Hem’den Şefkatli Ellere Anlamlı Destek
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan şiş örgü kursuna devam eden 25 kursiyer yaptıkları el emeği göz...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan şiş örgü kursuna devam eden 25 kursiyer yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri Ayvalık Şefkat Evleri Derneği'ne bağışladı.

Ayvalık HEM'in El Sanatları ve Nakış Öğretmeni Nurcan Özcan'ın öncülüğünde; Ekim ayında açılan kursta 3 aylık çalışmayla kendi elleriyle yaptıkları; atkı, bere, yelek, hırka, eldiven gibi giyim eşyalarını dernek başkanı Fatma Cavlı'ya teslim eden kursiyerlerin mutluluğu ise adeta gözlerinden okunuyordu.

Dernek Başkanı Fatma Cavlı'nın da katıldığı kursiyerlerle 20 dakika kitap okuma etkinliğinin de yapıldığı faaliyetle ilgili konuşan Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serkan İnce, "Biz Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde yaptığımız toplantılarda, sosyal çalışmalar yapmamız gerektiğini belirtmiştik. Şiş örgü kursumuz bünyesindeki kursiyerlerimiz de öğretmenleri ile birlikte anlamlı bir örnek çalışmaya imza atarak yaptıkları eserleri Şefkat Evleri Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere teslim ettiler. Çok mutluyuz" dedi.

Serkan İnce, "Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi olarak vatandaşları eğitmenin yanı sıra toplumsal açıdan sosyal anlamda yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olabilmelerine öncülük etmeye çalışıyoruz. Kursiyerlerimizin bu çalışmalarını son derece kıymetli buluyoruz. Kendilerine ve özelikle de bu çalışmaya öncülük eden Nurcan hocamıza ve ilçemizde yardıma ihtiyacı olan insanlarla, hayırseverler arasında gönül köprüsü kurmayı başaran dernek başkanı Fatma Cavlı'ya da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ayvalık HEM Müdür Yardımcısı Nurcan Öz Öncü'nün de hazır bulunduğu etkinlikte 25 kursiyerin yaptıkları eserler dernek başkanı Fatma Cavlı'ya teslim edildi.

Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı da HEM kursiyerlerine ayrı ayrı teşekkür ederek, kursiyerlerin benzeri desteklerini her zaman beklediklerini ifade etti.

Ayvalık Hem’den Şefkatli Ellere Anlamlı Destek

Ayvalık Hem’den Şefkatli Ellere Anlamlı Destek

Ayvalık Hem’den Şefkatli Ellere Anlamlı Destek

Ayvalık Hem’den Şefkatli Ellere Anlamlı Destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.