Okuyan Öğrenciye Bisiklet

Okuyan Öğrenciye Bisiklet
Balıkesir'de başlatılan "Haydi sen de oku" projesi kapsamında Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi protokol imzaladı.

Balıkesir'de başlatılan "Haydi sen de oku" projesi kapsamında Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi protokol imzaladı. Altıeylül Belediyesi kampanyaya katılan öğrencilere bisiklet hediye edecek.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, okumaya yönelik verdikleri önemi dile getirdi. Başkan Avcı, "Ortak hizmet işbirliği protokolümüz hayırlı olsun. Bu protokol kapsamında başarılı olan öğrencilerimize, belediyemiz tarafından bisiklet hediyesi hediye edilecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizim için çok önemli. Çocuklarımıza yapılan yatırım, kesinlikle bu milletin, bu memleketin geleceğine yapılan yatırımdır. Biz de, öğrencilerimizin kendini yetiştirebilmesi için, geliştirebilmesi için, okullarımızın ihtiyaçlarının giderilebilmesi için, çalışmalarımızı arttırarak devam edebilme gayreti içerisindeyiz. Bundan sonraki süreçte de Milli Eğitim Müdürlüğümüzle gerçekleştirdiğimiz protokolleri arttırarak, şehrimizin, ilçemizin çocuklarına, yerel yönetimler olarak en güzel destekleri vermek için gayret edeceğiz. İşbirliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik; "Altıeylül Belediyesi ile imzaladığımız bu protokol, yürüttüğümüz çalışmaya büyük ölçüde katkı sağlayacak. Bu nedenle Altıeylül Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. İnsana yapılan yatırımdan daha güzel bir şey yoktur. Bu birlikteliğimizi daha üst noktalara taşıyarak, çocuklarımızı geleceğe çok daha iyi hazırlayacağız" dedi.

Okuyan Öğrenciye Bisiklet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.