Oltu Gençlik Spor Güreşçileri Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Oltu Gençlik Spor Güreşçileri Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor
Oltu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı Erzurum'da yapılan Gurup maçlarında Oltu'yu başarıyla temsil etti.
Oltu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı Erzurum'da yapılan Gurup maçlarında Oltu'yu başarıyla temsil etti. Oltu gençlik spor elde ettiği başarı ile 5 sporcusunu Türkiye Güreş Şampiyonasına gönderiyor.

Erzurum'da yapılan 27 ilin katıldığı gurup maçlarında Oltulu güreşçiler büyük bir başarıya imza attı. Oltulu 5 Güreşçi 26-27 Mart'ta yapılacak olan Serbest güreş Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 46 kiloda Furkan Gökçe, 50 kiloda İbrahim Özcan, 60 kiloda Kadir Yıldırım, 62 kiloda Hasan Gökçe ve 84 kiloda Hifzullah Zeyrek Oltu'yu Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler.

Güreş antrenörlerinden Erturan Ay ve Ahmet Ünal sporcularıyla gurur duyduklarını belirterek sporcularının disiplin içersinde antrenmanlara eksiksiz katıldıklarını Türkiye Şampiyonasından iyi dereceler elde edeceklerini inandıklarını belirtiler.

Oltu Gençlik İlçe Müdürü Ömer Bektaş ise ilçe genelinde bütün sportif faaliyetlerde başarıların arttığını ifade ederek, "İlçe spor müdürlüğü olarak sporcularımıza gece gündüz demeden her türlü desteği sağlamaktayız. Haftada beş gün antrenmana gelen güreşçilerimizin çok büyük başarılara imza atacağına eminim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.