Ömer Çatkıç: "Umut O Hareketi Yapsa Tarihe Geçecekti"

Ömer Çatkıç: "Umut O Hareketi Yapsa Tarihe Geçecekti"
Eski milli futbolcu Ömer Çatkıç, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçındaki tartışmalı penaltı kararı ile ilgili, "Penaltı pozisyonunda Yalçın Ayhan,...
Eski milli futbolcu Ömer Çatkıç, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçındaki tartışmalı penaltı kararı ile ilgili, "Penaltı pozisyonunda Yalçın Ayhan, Umut'a çok ısrar etti. Umut'a giderek, "orada bir penaltı yoktu, açık açık itiraf et" dedi ama Umut'tan o şekilde bir davranış gelmedi. Belki yapsa tarihe geçecekti" dedi.

TGRT Haber'de Hakan Dede'nin moderatörlüğünde yayınlanan "Tarafsız Saha" programının yorumcularından eski milli futbolcu Ömer Çatkıç, Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut hakkında önemli tespitlerde bulundu.

Galatasaray - Medipol Başakşehir karşılaşmasının 86. dakikasında Umut Bulut'un çok tartışılan penaltı pozisyonunu ile ilgili Çatkıç, şöyle konuştu:

"Umut Bulut Galatasaray takımına her maçta kafasını gözünü yarar... Sargı beziyle maçı tamamlar. Umut, özellikle Trabzonspor maçında da haksız penaltılara sebep olarak "maç kazandırsın" diye transfer edilmemiştir. Umut Bulut Galatasaray'a, "gol atsın" diye transfer edilmiştir. Ama maalesef son zamanlarda böyle bir katkı sağlayamıyor. Hem Galatasaray taraftarından hem de diğer taraftarlardan, taraflı-tarafsız çok tepki alıyor. Penaltı pozisyonunda da Yalçın Ayhan, Umut'a çok ısrar etti. Umut'a giderek, "orada bir penaltı yoktu, açık açık itiraf et" dedi ama Umut'tan o şekilde bir davranış gelmedi. Belki yapsa tarihe geçecekti. Çünkü çok haksız bir şekilde kazanılmış bir penaltıyla maç berabere bitti."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.