Besni Meslek Yüksekokulunda Görev Değişikliği

Besni Meslek Yüksekokulunda Görev Değişikliği
Görev süresi sona eren Besni Meslek Yüksekokulu (BMYO) Müdürü Doç. Dr. Mücahit Çelik'in yerine Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi...

Görev süresi sona eren Besni Meslek Yüksekokulu (BMYO) Müdürü Doç. Dr. Mücahit Çelik'in yerine Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Alkış atandı.

Besni Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen devir teslim törenine Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, görevi devreden Müdür Doç. Dr. Mücahit Çelik, görevi devralan yeni Müdür Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Alkış ile meslek yüksekokulu akademik ve idari çalışanları katıldı. Törende konuşan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, görev süresi boyunca emek ve çalışmalarından dolayı Doç. Dr. Mücahit Çelik'e teşekkür ederken Müdür Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Alkış'a da yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Gönüllü, "2017-2018 akademik yılının hayırlı olmasını diliyorum. Asli görevimizin eğitim ve öğretim olduğunu, başarı sağlamamız için çok çalışmamızın gerektiğini ve akademik kariyerimizin milletimize hizmetten sonra ikinci planda olması gerektiğini belirtmek istiyorum. Ülkemizin daha iyi bir yere gelmesi için elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstermemiz gerekiyor. Herkesin elini taşın altına koyması ve eğitim kalitesinin arttırılması gerekiyor. Başarı çok çalışma ile birlik ve beraberlikle sağlanacaktır" dedi. Rektör Prof. Dr. Gönüllü, herkesin dayanışma ve yardımlaşma içerisinde çalışmasının iyi sonuçlar vereceğini belirterek, Besni'de Erdemoğlu Ailesinin de desteği ile akademik çalışmaların devam ettiğini ve eğitim için yapılması gereken her şeyin beraberce yapılacağını dile getirdi.

Desteklerinden dolayı Erdemoğlu Ailesi ve Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'e teşekkür eden Rektör Gönüllü, Besni'de lisans düzeyindeki eğitime önümüzdeki yıl başlanacağının da müjdesini verdi.

Besni Meslek Yüksekokulunda Görev Değişikliği

Besni Meslek Yüksekokulunda Görev Değişikliği

Besni Meslek Yüksekokulunda Görev Değişikliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.