Önce yumruk sonra tekmelerle sokaktaki tüm araçlara zarar verdiler

Önce yumruk sonra tekmelerle sokaktaki tüm araçlara zarar verdiler
Esenler’de madde kullandığı iddia edilen 4 genç, sokaklarda park halinde bulunan araçlara yumruk ve tekmelerle zarar verdi. Kendilerine karşı çıkan iki kişiyi darp eden magandalar polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Esenler Kemer Mahallesi'nde iddiaya göre uyuşturucu madde etkisinde olan 4 kişi mahallede terör estirdi. Üç erkek ve bir kadından oluşan grup Kemer Mahallesi'nde 944, 947 ve 948 Sokak'ta park halinde bulunan araçlara zarar verdi. Yokuş aşağı yürüyerek inen 4 kişiden erkek olanlar yumruklarla park halindeki araçların aynalarını kırmaya başladı. Araçların aynalarını kıra kıra yürüyen grup bir süre sonra elleri kanamaya başlayınca bu kez de tekme atarak araçlara zarar vermeye devam etti. Bazı araçlara da kan izleri bulaştı.
Şehir eşkıyaları araçlarını korumaya çalışan baba ve oğlunu hastanelik etti
Çok sayıda aracın hasar gördüğü sokağa gelen olay yeri inceleme ekipleri de araç üzerine sıçrayan kan damlalarından örnekler aldı. Ayrıca aracını 4 kişilik gruptan korumaya çalışan Hüseyin Şen ve oğlu Süleyman Şen arbede sonucu yaralanıp hastaneye kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.