Önder Özen: "galatasaray Bunu Izah Edemez"

Önder Özen: "galatasaray Bunu Izah Edemez"
Galatasaray'da uzun süredir beklenen forvet transferi henüz gelmezken, beIN Sports'ta değerlendirmelerde bulan Önder Özen sarı-kırmızılı yönetimi eleştirdi. Galatasaray'ın bu duruma düşmesinin yanlış olduğunu kaydeden Özen, "Galatasaray, 2 gün önce bir açıklama yaptı ve 'Ara
Galatasaray'da uzun süredir beklenen forvet transferi henüz gelmezken, beIN Sports'ta değerlendirmelerde bulan Önder Özen sarı-kırmızılı yönetimi eleştirdi.

Galatasaray'ın bu duruma düşmesinin yanlış olduğunu kaydeden Özen, "Galatasaray, 2 gün önce bir açıklama yaptı ve 'Araştırma yapıyoruz' diyor. Artık araştırma zamanı değil, bitirme zamanı. Galatasaray'ın forvet ihtiyacı biliniyordu, 1 yıldır isteniyordu. Bir büyük kulübün kolay izah edebileceği bir durum değil bu" ifadelerini kullandı.

"G.SARAY'IN 3-4 PLANI OLMALIYDI"

Sarı-kırmızılıların Alan dışında da alternatifleri olması gerektiğini vurgulayan yorumcu, "Dün akşam hangi kulüplerde, kim var diye baktım ama bazı kulüplerde, çok özel fırsatlar daha var. Galatasaray forvet bulur ama tek bir oyuncu üzerinden transferi yürütmesi bir hata. Çünkü oyuncunun başka planları var, sizin de 3-4 planınız olmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.