Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Çalışmaları

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Çalışmaları
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içinde Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama...

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içinde Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, ekiplerin "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçu şüphelisi 2 kişiyi yakaladığı, şahısların üzerinden 8 gram bonzai maddesi elde edildiği belirtildi. Ayrıca ekiplerce müdahale edilen olaylarda; 1 adet av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca ile bu silahlara ait 12 fişek, 2 adet bıçak, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet ele geçirildiği anlatılarak, "Sarhoşluktan 1 şahsa işlem yapılmış ve bıçakla yaralama şüphelisi 1 şahıs, araçtan izinsiz içki satışı yapan 1 şahıs yakalanmış, ayrıca çeşitli suçlardan yakalanan 9 şüpheli şahsa adli işlem yapılmıştır. Sürdürülen çalışmalarımızda; yoklama kaçağı 4 kişi ve çeşitli suçlardan aranan 6 şahıs olmak üzere toplam 10 şahıs yakalanmıştır. Ayrıca 4 adet hacizli/yakalamalı araç olmak üzere toplam 12 işlem yapılmıştır. Son bir haftada bin 481 şahıs ve 446 araç hakkında GBT sorgusu yapılmış olup; toplam 33 kişi hakkında çeşitli suçlardan işlem yapılmıştır" denildi.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Çalışmaları

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Çalışmaları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.