Ordu Şehir Hastanesinin Temeli 2018 Nisan’da Atılacak

Ordu Şehir Hastanesinin Temeli 2018 Nisan’da Atılacak
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Eskipazar mevkisinde Botanik Park sahasına yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin temelinin 2018 yılı Nisan...

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Eskipazar mevkisinde Botanik Park sahasına yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin temelinin 2018 yılı Nisan ayında atılacağını söyledi.

Ordu'nun ilçe muhtarlar derneği başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, şehir hastanesi ile ilgili ihale çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Gündoğdu, "Eskipazar mevkisindeki Botanik Park sahasının Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Sağlık Bakanlığına devri çalışması kısa bir süre içerisinde bitiyor. Bu işlem tamamlanır tamamlanmaz ihale süreci başlayacak. İhale sürecinin bitmesinin ardından 2018 yılı Nisan ayında hastanenin temelini atacağız" dedi.

Ordu'da arazi sıkıntısı olduğu için hastanenin Botanik Park alanına inşa edilmesine karar verildiğini ifade eden Gündoğdu, "Şehir hastanesinin çevre yoluna yakın bir yerde olması sebebiyle Botanik Park alanına yapılmasına karar verildi. Her ne kadar yer seçimi konusunda çeşitli eleştireler olsa bile takdir edersiniz ki Ordu'da yeteri kadar arazi bulunmuyor. Önemli olan insan sağlıdır, sağlık hizmeti ne ulaşımın en kolay olmasıdır. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu da bize başka bir alana Botanik Parkı yapma sözü verdi. İnşallah Nisan ayında temelini attıktan sonra Ordu yeni ve modern bir sağlık tesisine kavuşacaktır" diye konuştu.

Gündoğdu'nun düzenlediği toplantıya AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Sedat Cesur, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve mahalle muhtarları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.