Galatasaray'dan Eto'o'ya Sürpriz Teklif

Galatasaray'dan Eto'o'ya Sürpriz Teklif
Terim'in isteği üzerine Antalyaspor'un kapısını çalan Cimbom, Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık, Emrah Başsan'ı bonservisi ile ve bir miktar para önerdi. Sol bekin yanı sıra bir de golcü arayan Galatasaray, Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Samuel Eto'o'ya kancayı taktı.
Terim'in isteği üzerine Antalyaspor'un kapısını çalan Cimbom, Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık, Emrah Başsan'ı bonservisi ile ve bir miktar para önerdi.

Sol bekin yanı sıra bir de golcü arayan Galatasaray, Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Samuel Eto'o'ya kancayı taktı. Galatasaray'ın yeni yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine Kamerunlu golcü için aracılar vasıtasıyla Antalyaspor'a teklifte bulundu. 36 yaşındaki golcüye karşılık Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık Emrah Başsan'ı bonservisiyle ve ayrıca bir miktar para önerildi.

Antalyaspor'un takas için önerilen üç futbolcuya da sıcak baktığı ancak para miktarının artırılmasını istediği kaydedildi. Samuel Eto'o'nun ise Galatasaray'a gelmek için tek şartının 1.5 yıllık sözleşme olduğu belirlendi. Diğer yandan Antalyaspor Asbaşkanı Şefik Öz ise Eto'o'ya Brezilya'dan da çok cazip bir teklif olduğunu, yıldız futbolcunun kendisiyle ve menajeriyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Antalyaspor Asbaşkanı Şefik Öz, Samul Eto'o'nun geleceği hakkında konuşmuştu.

Şefik Öz yaptığı açıklamada ''Eto'o ile görüşme yapıyoruz. Yurt dışından kendisine gelen teklifler olduğunu söylüyor. Bizim o tekliflere ulaşma imkanımız yok. Doğruysa gitme durumu söz konusu. Bu akşam menajeriyle görüşeceğiz. Karar vereceğiz. İçerde alacağı bir miktar para var. Sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Kulübün menfaatlerini kollayarak başka takıma transferi olabilir. Kulüpten alacaklarına karşılık başka takıma transferi değerlendirilebilir'' ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.