Ortaokulu’da "Mevlana Sokağı"

Ortaokulu’da "Mevlana Sokağı"
Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesi İmam Hatip Ortaokulu'nda okul idarecileri tarafından, öğrencilerinin kültür ve medeniyet tarihimizin önde gelen şahsiyetlerini...

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesi İmam Hatip Ortaokulu'nda okul idarecileri tarafından, öğrencilerinin kültür ve medeniyet tarihimizin önde gelen şahsiyetlerini tanımaları için "Mevlana Sokağı" oluşturuldu.

Yapılan çalışmanın önemine değinen Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Yıldız, "Okulumuz öğrencilerinin kültür ve medeniyet tarihimizin önde gelen Şahsiyetlerini tanımaları İçin öğretmen arkadaşlarımızla birlikte Mevlana Sokağı isimli çalışma yaptık. Amacımız öğrencilerimizin geçmişimizi en doğru şekilde öğrenmelerini ve zihinlerinde iz bırakarak hatırlamalarını sağlamak. Bu kapsamda okulumuz birinci kat koridoruna "Mevlana Sokağı" ismi verildi. Sokakta Mevlana'nın 7 öğüdü, Mesleviden seçmeler ve Mevlana'ya ait kitaplar yer aldı. Öğrencilerimizin büyük ilgisini çeken sokağın okulumuza hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.