Çorum Ticaret Borsası’ndan Havaalanı Açıklaması

Çorum Ticaret Borsası’ndan Havaalanı Açıklaması
Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, son günlerde Çorum kamuoyunda tartışılan havaalanı konusunda...

Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, son günlerde Çorum kamuoyunda tartışılan havaalanı konusunda ortak bir açıklama yaptı.

Borsa Başkanı Ali Bektaş ve Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Çorum havaalanının bir an önce hayata geçirilmesinin ilin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması açısından büyük önem arz ettiğini dile getirdiler.

Çorum'un Karadeniz ve Orta Anadolu yol ayırımlarında tarihi geçmişiyle çok önemli bir bölgesel konumda bulunduğunu belirten Boyraz ve Bektaş, ilin büyük bir sanayi, ticaret, kültür ve turizm merkezi olması yolunda hızla ilerlediğini belirttiler.

Bu bağlamda Çorum'da yarım kalan havaalanının bir an önce hayata geçirilmesinin ilin kalkınması açısından büyük önem arz ettiğini kaydeden Bektaş ve Boyraz, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

"Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi esnafı, tüccarı, sanayicisi ve işadamlarıyla bizler bu konunun arkasında duruyoruz. Çorum Ticaret Borsası olarak camiamız ve üyelerimiz adına elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İlimiz havaalanının bir an önce yapılması hususunda değerli idareci ve yöneticilerimizin bu konuya eğileceklerine inancımız tamdır. Bu ilimiz adına çok hayırlı bir iştir."

Çorum Ticaret Borsası’ndan Havaalanı Açıklaması

Çorum Ticaret Borsası’ndan Havaalanı Açıklaması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.