Ot Toplarken Nehre Düşen Adam Kayboldu

Ot Toplarken Nehre Düşen Adam Kayboldu
İzmir'in Selçuk ilçesinde otu toplayan ve ayağı kayarak nehre düşen bir kişi akıntıya kapılarak kayboldu.

İzmir'in Selçuk ilçesinde, nehir kenarında arkadaşlarıyla sarmaşık otu toplayan ve ayağı kayarak nehre düşen bir kişi akıntıya kapılarak kayboldu.

Olay, Selçuk ilçesi Belevi Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddialara göre bir araya gelen üç arkadaş, Küçükmenderes Nehri kenarında sarmaşık otu toplamaya başladı. Bu sırada nehirden karşıdan karşıya geçmek isteyen üç arkadaştan Özer Öncel (43), ayağı kayarak nehrin içerisine düştü. Yüzme bilmeyen ve akıntıya kapılan Öncel, çırpına çırpına nehirde kayboldu. Beraber ot toplayan arkadaşları ise Öncel'i bir anda gözünden kaybederek kurtarmadı. Özer'in arkadaşları, olay sonrasında ise hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

AİLE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Dalgıçlarla bölgeye gelen jandarma ekipleri, kayıp şahısı aramak için bir çalışma başlattı. Öte yandan, bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ve arama kurtarma ekipleri de sevk edildi. Ekipler, aradan geçen saatlere rağmen ise şahısın izine rastlayamadı. Olayı öğrenen ve bölgeye gelen Özer Öncel'in ailesi de sinir krizleri geçirdi. Öncel için çok sayıda ekibin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.