Otizmli Öğrenciye Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Öğretmen, Görevinden Uzaklaştırıldı

Otizmli Öğrenciye Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Öğretmen, Görevinden Uzaklaştırıldı
Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'da bir okulda özel eğitim kapsamındaki öğrenciye öğretmeni tarafından şiddet uygulandığı iddiaları üzerine konuyla ilgili Bakanlık müfettişleri tarafından soruşturma başlatıldığını ve söz konusu öğretmenin görevinden uzaklaştırıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'da bir okulda özel eğitim kapsamındaki öğrenciye öğretmeni tarafından şiddet uygulandığı iddiaları üzerine konuyla ilgili Bakanlık müfettişleri tarafından soruşturma başlatıldığını ve söz konusu öğretmenin görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

"SÖZ KONUSU ÖĞRETMEN GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTIR"

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bugün, Ankara'da bir okulumuzda özel eğitim kapsamındaki öğrencimize öğretmeni tarafından şiddet uygulandığı iddiasına ilişkin medyaya yansıyan görüntü ve haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Konuyla ilgili Bakanlık müfettişlerimiz tarafından soruşturma başlatılmış olup, söz konusu öğretmen görevinden uzaklaştırılmıştır. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam etmektedir" denildi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.