Otomobil Fabrikasında Darp Edilen Şeften Acı Haber Geldi

Otomobil Fabrikasında Darp Edilen Şeften Acı Haber Geldi
Bursa'da gerçekleşen talihsiz olayda kaporta işçisi çalıştığı otomobil fabrikasında sakalını kesmesi için uyarıldı.

Bursa'da gerçekleşen talihsiz olayda kaporta işçisi çalıştığı otomobil fabrikasında sakalını kesmesi için uyarıldı.Olay üzerine işçi bölüm şefini darp etti.Komaya giren bölüm şefi 7 günlük savaşını kaybetti.36 yaşındaki şef Nihat Sevinç'in beyin ölümü gerçekleşti.Sevinç'in vasiyeti üzerine organları bağışlandı. 

Olaya ilişkin alınan bilgi ve iddialara göre,olay Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesindeki otomobil fabrikasında geçtiğimiz hafta gerçekleşti.2006 yılında fabrikada işe başlayan Kaporta Bölüm Şefi Nihat Sevinç, bir yıl önce işe giren kaporta işçisi Fatih A.'ya sakalını kesmesi için uyarıda bulundu.İkili arasında bu olay üzerine sözlü tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen tartışmada Fatih A. yumruk darbeleriyle şefini yere düşürdü. Kafasını çarpan Sevinç ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası gözaltına alınan Fatih A. ise çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tarafından tutuklandı.

ORGANLARININ BAĞIŞLANMASINI EŞİNE VASİYET ETMİŞ

Nihat Sevinç 7 günlük yaşam savaşınıkaybetti ve dün akşam üzeri beyin ölümü gerçekleşti. Sevinç bir süre önce eşinden bir istekte bulundu.Sevinç'in "ölürsem organlarımın bağışlanmasına izin ver" dediği ve bunun üzerine organlarının bağışlandığı öğrenildi. Nihat Sevinç'in karaciğeri ve iki böbreği Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde organ sırası bekleyen başka hastalara nakledilmek üzere alındı. Yapılan operasyonun ardından Nihat Sevinç'in cesedi otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

BUGÜNLERİ TAHMİN ETMİŞ SANKİ

Nihat Sevinç'in yakınları olay üzerine yaptıkları açıklamada genç yaşta kaybettikleri yakınlarının acısını yaşadıklarını belirtirken, olaya sebebiyet verenlerin cezalandırılmasını istedi. Nihat'ın hayattayken bir çok kez organ bağışının önemine vurgu yaptığını belirten dayısı Ceylan Aydın, "Nihat'ın organlarının bağışlanması kendi talebiymiş. Daha önceden bu günleri tahmin edercesine karısına vasiyette bulunmuş. Bu dünyada cani bir şekilde yaşayanlara adeta ders olsun diye organlarını bağışlamış. O "başkalarını yaşatacağım" diye yaşayan yürekli bir çocuktu. Nihat'ın bu son isteğini yerine getirerek böbrek ve karaciğerini bağışladık. Umarız nakil yapılan hastalar sağlığına kavuşur" dedi.

Nil isminde 4,5 yaşında kızı olan Nihat Sevinç'in cenazesi, bugün Altınşehir Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'na defnedilecek

Otomobil Fabrikasında Çıkan Yangın Kötü Bitti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.