Hastane Yangınının Nedeni Belli Oldu: Alev Alan Su Isıtıcısını Camdan Atmışlar

Hastane Yangınının Nedeni Belli Oldu: Alev Alan Su Isıtıcısını Camdan Atmışlar
Dün akşam saatlerinde, Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde çıkan büyük yangının nedeni belli oldu. ISITICIYI CAMDAN DIŞARI ATMIŞ İlk belirlemelere göre bir kişinin alev alan su ısıtıcısını camdan dışarı atması sonucu dış cephe tutuştu ve alevler birden bi.

Dün akşam saatlerinde, Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde çıkan büyük yangının nedeni belli oldu.

ISITICIYI CAMDAN DIŞARI ATMIŞ

İlk belirlemelere göre bir kişinin alev alan su ısıtıcısını camdan dışarı atması sonucu dış cephe tutuştu ve alevler birden bire tüm binayı sardı.

7 SENE ÖNCE DE YANMIŞTI

Alevler içinde kalan Gaziosmanpaşa 'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 26 Eylül 2011 tarihinde de yangın çıkmıştı. Alevler o zaman inşaat halinde olan hastanenin büyük bir bölümünde hasara yol açmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık Bakanlığı yetkilileri yangın ile ilgili soruşturma başlatmıştı. Langında ölü ya da yaralı olmaması tek teselli konusuydu.

Kül Olan Taksim İlk Yardım Hastanesi Havadan GörüntülendiKül Olan Taksim İlk Yardım Hastanesi Havadan Görüntülendi Yürekleri Ağza Getiren Taksim İlkyardım Hastanesi Yangınından Çarpıcı KarelerYürekleri Ağza Getiren Taksim İlkyardım Hastanesi Yangınından Çarpıcı Kareler Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde Yangın! Bina Kül OlduGaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde Yangın! Bina Kül Oldu Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Yangın Havadan Drone ile GörüntülendiTaksim Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Yangın Havadan Drone ile Görüntülendi Yangın Anında Hastane İçindeki Panik Anları Kameraya YansıdıYangın Anında Hastane İçindeki Panik Anları Kameraya Yansıdı Yangından Kurtulan Hasta Dehşet Anlarını Anlattı: Çok Büyük Bir Alev VardıYangından Kurtulan Hasta Dehşet Anlarını Anlattı: Çok Büyük Bir Alev Vardı Aynı Bina İnşaatken de Yanmıştı Ama Aynı Malzeme Yine KullanıldıAynı Bina İnşaatken de Yanmıştı Ama Aynı Malzeme Yine Kullanıldı Ambulansın Geçişini Engelleyen Otomobili Elleriyle Kaldırıp Kenara KoydularAmbulansın Geçişini Engelleyen Otomobili Elleriyle Kaldırıp Kenara Koydular

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.