Ozan Kabak Için Yeniden Stuttgart Gelişmesi!

Ozan Kabak Için Yeniden Stuttgart Gelişmesi!
SPORX ÖZEL | Galatasaray'da Garry Rodrigues'in ayrılmasının ardından Younes Belhanda'nın durumu merak edilirken, Ozan Kabak ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
SPORX ÖZEL | Galatasaray'da Garry Rodrigues'in ayrılmasının ardından Younes Belhanda'nın durumu merak edilirken, Ozan Kabak ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Fatih Terim ile görüştükten sonra sezonun sonuna kadar Galatasaray'da kalma kararı alan Ozan Kabak için Stuttgart yeni bir teklif yaptı.

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, 11 milyon euroluk teklifinin reddedilmesinin ardından rakamı arttırdığı ortaya çıktı. Stuttgart'ın, Galatasaray'a bu kez 12 milyon euro teklif ettiği bilgisine ulaşıldı. Ozan Kabak'ın menajeriyle de temas kuran Alman ekibi, 18 yaşındaki futbolcuyu sezonu sonu değil ocak ayında kadrosuna katmak istediğini bildirdi.

Sarı-kırmızılı yönetimin maaşına henüz zam yapılmaması ve  Stuttgart'ın bu ilgisini devam ettirmesi nedeniyle Ozan Kabak'ın kafasının karışık olduğu, ayrılma fikrini yeniden düşündüğü iddia edildi. Avrupa'da kariyer yapmak isteyen Ozan Kabak'ın menajeriyle durumu yeniden görüşeceği ve Stuttgart ile ilgili kararını yönetime bildireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.