Ozan Korkut: "tff Başkan Adayım Mustafa Cengiz"

Ozan Korkut: "tff Başkan Adayım Mustafa Cengiz"
Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Ozan Korkut, sarı-krımızılı kulübün mali ve idari genel kurulunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz'i TFF Başkan adayı olarak gösteren Korkut, "TFF ve Bankalar Birliği'nin projesinin fikir babası olduğunu söylediniz.
Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Ozan Korkut, sarı-krımızılı kulübün mali ve idari genel kurulunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'i TFF Başkan adayı olarak gösteren Korkut, "TFF ve Bankalar Birliği'nin projesinin fikir babası olduğunu söylediniz. Haziran ayında TFF başkanlık seçimleri var. Benim adayım sizsiniz. Herkesten fazlanız var, eksiğiniz yok" ifadelerini kullandı.

Başkan Cengiz'i sert bir dille eleştiren Korkut, "Korsan bildiriyi düzenleyen kulüplerden birine plaket veriyoruz. Kulüpler Birliği'nin yayınladığı bildiri hala sitede dururken; sayın başkanımız, yazılı bir şekilde özür dilenmeden 'Bence özür dilediler' açıklaması yapıyor ve bizim gururumuzu kırıyor" dedi.

"İÇERİDE ASLAN DIŞARDA KEDİSİNİZ"

Ali Koç'un "stadımızı biz yaptık, diğerlerini devlet yaptı" açıklaması karşısında Mustafa Cengiz'in sessiz kalmasını da eleştiren Korkut, "Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının statlarını kendi imkanlarınıyla yaptıklarını söylediler. Endirekt olarak Galatasaray'ın devlete yük olduğunu ifade ettiler. Cevap vermediniz. İçeride bize aslan gibi kükreyen dışarıda kedi gibi davranan bir başkanımız var. Fatih Terim'e kabadayı dediler, bu söylemde bulunanlar ile aynı ortamda fotoğraf çektiriyoruz, sosyal medyadan paylaşıyoruz" şeklinde konuştu.
İLGİLİ VİDEO



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.