ÖZET İZLE | Türkiye 0-1 İsveç özet izle goller izle | Türkiye - İsveç kaç kaç?

ÖZET İZLE | Türkiye 0-1 İsveç özet izle goller izle | Türkiye - İsveç kaç kaç?
Türkiye - İsveç özet izle... A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ile karşı karşıya geldi. Peki Türkiye - İsveç mücadelesi nasıl sonuçlandı? İşte Türkiye - İsveç karşılaşmasını izleme rehberi ve mücadelenin tüm detayları...

Türkiye - İsveç özet izle... A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup'ta İsveç ile karşı karşıya geldi.

Konya'da oynanan mücadeleyi İsveç, 1-0'lık skorla kazanmayı başardı. İsveç'e galibiyeti getiren golü 71. dakikada penaltıdan Granqvist kaydetti.

Bu sonucun ardından A Milli Takımımız 3 puanda kaldı ve C Ligi'ne düştü. İsveç ise puanını 4'e çıkardı ve B Ligi'nde kalmayı garantiledi.


 

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

1. dakikada Cengiz Ünder'in ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert şutunda Robin Olsen topu kornere çeldi.
7. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Hakan Çalhanoğlu sol çaprazdan içeri girdikten sonra vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıktı.
24. dakikada Martin Olsson'un sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında kaleci Sinan topu elinden kaçırdı. Çağlar Söyüncü son anda topu uzaklaştırdı.
38. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert şutunda top kalenin solundan dışarı gitti.
44. dakikada Cenk'in sol kanattan kafa ile indirdiği topla ceza sahası içinde buluşan Hakan'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Robin Olsen'den döndü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.