Galatasaray Mali Genel Kurulu'na Espor Vakası Damga Vurdu

Galatasaray Mali Genel Kurulu'na Espor Vakası Damga Vurdu
LoLespor Ligdeki ilk sezonunda aradığı başarıyı bulamayıp küme düşen Galatasaray, bu başarısızlığa rağmen o sezon Espor şubesinden tam 700.000TL kar etti. Bu gelir kapısını gören Galatasaray Eski Başkanı Dursun Özbek, Mert Tanrıverdi'yi görevden alarak yerine yeğeni Serhat.
LoLespor Ligdeki ilk sezonunda aradığı başarıyı bulamayıp küme düşen Galatasaray, bu başarısızlığa rağmen o sezon Espor şubesinden tam 700.000TL kar etti.

Bu gelir kapısını gören Galatasaray Eski Başkanı Dursun Özbek, Mert Tanrıverdi'yi görevden alarak yerine yeğeni Serhat Özbek'i getirdi.

Serhat Özbek, takımın başına geldikten sonra takımın performansı çok daha düşük seviyelere geldi ve sarı-kırmızılı ekip düştüğü ikinci ligde dahi bir başarı gösteremedi.

İkinci ligde dahi başarılı bir sonuç alamayan Galatasaray, o dönem yaşanan idari krizlerin de etkisi ile şubeyi geçici bir süre ile kapatma kararı aldı.

Galatasaray Espor ile alakalı bugün açıklanan bir belge gündeme bomba gibi düştü.

Ortaya çıkan belgeye göre Serhat Özbek, Galatasaray Espor takımı oyuncularının yemek ve konaklama ihtiyaçlarını, o dönem Başkan olan amcası Dursun Özbek'in otellerinden birinde gidermiş.
İLGİLİ VİDEO


Dursun Özbek ise otelinin kullanılması karşılığında Galatasaray SK'ya tam tamına 109bin 209 lira fatura kesmiş. 

"E-Spor yöneticisi Serhat Özbek'in 150€ fiyatla aralıksız 48 gece konakladığı, tüm ekibin 38.102 TL ekstra harcamaları ile birlikte toplam 109.204 TL'lik tutarın Galatasaray SK'ya fatura edildiği saptanmıştır"



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.