Palulular Derneği Başkanı'ndan Palu Ailesine Tepki: Sadece Soyadı Benzerliği, Bizim Yapımızda Sevgi Vardır

Palulular Derneği Başkanı'ndan Palu Ailesine Tepki: Sadece Soyadı Benzerliği, Bizim Yapımızda Sevgi Vardır
Palu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, cinayet, gasp, tecavüz, işkence iddialarına adı karışan Palu ailesinin çirkin ilişkiler yumağında olduğunu belirterek "Palu ailesinin soyadı benzerliği dışında ilçemizle hiçbir bağının bulunmadığını tespit e.

Palu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, cinayet, gasp, tecavüz, işkence iddialarına adı karışan Palu ailesinin çirkin ilişkiler yumağında olduğunu belirterek "Palu ailesinin soyadı benzerliği dışında ilçemizle hiçbir bağının bulunmadığını tespit ettik." diye konuştu.

"BUNLAR PALU'DA YAŞANMAZ"

Ülgen, "Elazığ'ın ilçesi Palu'da aile yapısı sağlamdır, bu hadiseler Palu'da yaşanmaz, yaşanmamalı. Çok büyük çirkinlikler var, ahlaki yönden, inanç yönünden büyük yanlışlar var. Paluluların aile yapısında terbiye vardır, sevgi ve saygı vardır. İnsani ilişkileri çok üst düzeyde yoğun olan bir bölgenin insanlarıyız" dedi.

Palu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen

SOYADI BENZERLİĞİ

Türkiye'nin pek çok kentinden vatandaşların kendisini arayarak, Palu Ailesi ile Palu ilçesinin bir ilişkisinin olup olmadığını sorduğunu kaydeden Fadıl Ülgen, "Kentteki yerel yöneticilerle yaptığımız araştırmalar sonucu Palu ailesinin soyadı benzerliği dışında ilçemizle hiçbir bağının bulunmadığını tespit ettik. Aile Kocaeli'de yaşıyor. Palu, kadim bir geçmişi olan, onlarca medeniyeti ağırlamış bir bölgedir. İlçemizin bu tür olumsuz konularla ilgisiz bir şekilde anılması hoş değil" diye konuştu.

Palu Ailesinin Evini Polisler Bastı! Aile Fertleri Gözaltına AlındıPalu Ailesinin Evini Polisler Bastı! Aile Fertleri Gözaltına Alındı Palu Ailesi Olayıyla Gündem Olan Tuncer Ustael, Savcılara Seslendi: Gelin Beni AlınPalu Ailesi Olayıyla Gündem Olan Tuncer Ustael, Savcılara Seslendi: Gelin Beni Alın Palu Ailesi'nin Hastalığı Belli Oldu: Paylaşılmış Paranoid BozuklukPalu Ailesi'nin Hastalığı Belli Oldu: Paylaşılmış Paranoid Bozukluk Müge Anlı'ya Damga Vuran Palu Ailesi'nin Kan Donduran Hikayesi Müge Anlı'ya Damga Vuran Palu Ailesi'nin Kan Donduran Hikayesi Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.