Pasaport Sorunu Çözülen Müjdat Gezen Almanya'ya Gitti

Pasaport Sorunu Çözülen Müjdat Gezen Almanya'ya Gitti
Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, pasaportuyla ilgili sorunun giderilmesinin ardından Almanya'ya gitti. TESLİM ALDI Müjdat Gezen, Almanya'nın Duisburg, Köln ve Frankfurt şehirlerinde oynayacağı oyunlar için saat 07.00 sıralarında Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na geldi.

Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, pasaportuyla ilgili sorunun giderilmesinin ardından Almanya'ya gitti.

TESLİM ALDI

Müjdat Gezen, Almanya'nın Duisburg, Köln ve Frankfurt şehirlerinde oynayacağı oyunlar için saat 07.00 sıralarında Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na geldi. Gezen'in pasaportunda bulunan "idari kısıtlama" nedeniyle yurt dışına çıkışına izin verilmedi. Sorunun çözülmesinin ardından havalimanına gelen Gezen, pasaportunu Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü'nden teslim aldı.

"OYUNA YETİŞMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Müjdat Gezen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sabah 06.00'da kalktık, ekibim ile birlikte havalimanına geldik. Fakat benim pasaportumda bir engel çıktı. Pasaportuma el konuldu. Ekibimi yolladım ben geri döndüm. Daha sonra Ankara'dan Emniyet Genel Müdürlüğü'nden halledildi. Ondan sonra kalktık geldik. Şimdi oyuna yetişmeye çalışacağız. Almanya'da üç şehirde Duisburg, Köln ve Frankfurt'ta oynayacağız. Bu akşam oyunum. Yetişemezsem yarına alacaklar. Matine çünkü. 3 bin kişi var. O kadar bilet yakılamaz. Gidip oynayacağız. Yanlışlıkları düzelttik" dedi. Pasaport kontrolünden sorunsuz geçen Gezen, Pegasus Hava Yolları'nın uçağıyla saat 17.35'te Köln'e uçtu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.