Pendik'te hamile kadının aracına saldıranlar hakkında flaş gelişme!

Pendik'te hamile kadının aracına saldıranlar hakkında flaş gelişme!
Pendik’te hamile kadının içinde bulunduğu araca saldıran ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seydioğlu Baklava’nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında 20’şer yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame gönderildiği mahkemece kabul edildi. Sanıklar, 30 Temmuz’da hakim karşısına çıkacak.

Pendik D-100 karayolu üzerinde 6 Temmuz 2019 tarihinde 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü yol vermedikleri gerekçesiyle keserek dikiz aynasını kıran ve aracı teklemeyen Hasan Sel ve Hüseyin Sel, hakkında yürütülen soruşturma jet hızıyla tamamlanmıştı. Hazırlanan iddianamede, sanıklar Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in “kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma”, “mala zarar verme” ve "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 20'şer yıla kadar hapsi istenmişti.

İddianame kabul edildi, hakim karşısına çıkacaklar 

İddianame gönderildiği Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Tensip zaptı hazırlayan mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Sanıkların 30 Temmuz Salı günü yargılanmasına başlanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.