Pepe: "türk Futbolunu..."

Pepe: "türk Futbolunu..."
Beşiktaş'ın Portekizli savunma oyuncusu Pepe, Monaco ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçı sonrası açıklamalarda bulundu."ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇOK FAZLA TAKIMIN 10 PUANI YOK" Monaco ile berabere kaldıkları için üzüldüklerine vurgu yapan Pepe, "Monaco ile oynadığımız iki ma
Beşiktaş'ın Portekizli savunma oyuncusu Pepe, Monaco ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇOK FAZLA TAKIMIN 10 PUANI YOK"

Monaco ile berabere kaldıkları için üzüldüklerine vurgu yapan Pepe, "Monaco ile oynadığımız iki maç da farklı oldu. Burada kaybetmedik ama kazanamadığımız için üzgünüz. Grupta 10 puanımız var. Şampiyonlar Ligi'nde çok fazla takımın 10 puanı yok. Grupta iyi bir durumdayız." dedi.

"TÜRK FUTBOLUNU EN İYİ ŞEKİLDE..."

Açıklamalarına devam eden Pepe "Türk futbolunu en iyi şekilde temsil ediyoruz. En önemlisi bu. Türkiye Ligi'nde büyük bir mücadele var ve zor bir lig. Tarftarımızın bizi desteklemesi çok önemli. Gruptan çıkarsak, sonrasına maç maç bakabiliriz." diye konuştu.

"HOCAMIZIN SEÇİMLERİNE GÖRE..."

Monaco maçında Dusko Tosic, Gary Medel ve Matej Mitrovic ile sırayla savunmada görev yapması hakkında görüşü istenen Pepe, "Aramızdaki bütün arkadaşlarımız formayı hak ediyor. Hocamızın seçimine göre oynuyorlar. En önemlisi takımın kazanması." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.