Peribacaları'ndaki inşaat için Erdoğan'dan talimat

Peribacaları'ndaki inşaat için Erdoğan'dan talimat
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir'de Peribacaları'nın yanındaki inşaatla ilgili, “Şu hale bak. Sen ne denli böyle kalkıp da peribacalarının oraya beton yığınlarını sokarsın. Peri bacalarının yanında kaçak ne kadar yapı varsa, hepsini yıkacağız. Sağolsun Kültür Turizm Bakanı’na talimat verdim anında müdahale etti, bölgedeki tüm kaçak yapıları yıkacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimleri öncesi Bursa'da Gökdere Meydanı'nda soğuğa rağmen coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Erdoğan, Türkiye'ye olan yaptırım tehditlerine aldırmayacaklarını ifade ederek, “Türk milletinin önünü Malazgirt'te, Bursa'da, Edirne'de, Çanakkale'de kesemediler. Darbeciler vesayetçiler başarılı olamadı. Irak ve Suriye sınırına teröristleri yığanlar, siyasette, diplomaside, ekonomide oyun oynayanlar bundan sonra da Türk Milleti'nin önünü kesemeyecekler” diye konuştu.

Komşu ülkelerdeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Erdoğan, “Ülkemizin ve milletimizin beka meselesi olarak gördüğü konuları yakından takip ediyoruz. Dün Rusya'daydım. Soçi'de 3'lü zirvenin dördüncüsünü yaptık. Oradan bütün dünyaya mesajlarımızı verdik. Ülke olarak öyle bir dönemden geçiyoruz ki, yaptığımız her tedbir geleceğimizi yakından ilgilendiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.