Phillip Cocu'dan Futbolcularına Uyarı

Phillip Cocu'dan Futbolcularına Uyarı
Yeni Malatyaspor yenilgisinden sonra yine bir deplasmanda kayıp yaşamak istemeyen Fenerbahçe teknik direktörü Cocu, Göztepe maçı öncesinde oyuncularını şu sözlerle ciddi şekilde uyardı: "Göztepe organize olan cesur futbolu tercih eden bir takım.
Yeni Malatyaspor yenilgisinden sonra yine bir deplasmanda kayıp yaşamak istemeyen Fenerbahçe teknik direktörü Cocu, Göztepe maçı öncesinde oyuncularını şu sözlerle ciddi şekilde uyardı: "Göztepe organize olan cesur futbolu tercih eden bir takım. Kaliteli oyunculara sahipler ve göze hoş gelen bir futbol oynuyorlar. Taraftar desteği de arkalarında olacak. Bunların hepsini düşünüp ona göre kendimizi hazırlamalıyız. Biz çok iyi bir takımız ve yapacağımız tek şey sahaya çıkıp yüreğimizi koymak."

Deplasmanda oynadığı Malatya maçında sezonun ilk yenilgisini alan Fenerbahçe'de gözler Göztepe maçına çevrildi. Göztepe ile de dış sahada karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler, bu maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmak isterken teknik direktör Phillip Cocu, yardımcıları ile yoğun bir mesai harcıyor...

Göztepe'nin Galatasaray ile oynadığı maçı mercek altına alan Hollandalı teknik adam, yardımcıları ile yaptığı fikir alışverişi sonrasında futbolcuları ile bir toplantı yaptı.

''YÜREĞİMİZİ KOYACAĞIZ''

Göztepe'nin çok iyi bir takım olduğunun altını çizen Cocu, Galatasaray maçından örnekler verip, "Göztepe organize olan cesur futbolu tercih eden bir takım. Kaliteli oyunculara sahipler ve göze hoş gelen bir futbol oynuyorlar. Galatasaray ile deplasmanda karşılaşmalarına karşın, kapanmadılar, oyunu çirkinleştirmediler... Özellikle kanatlardan çok iyi geliyorlar. Bu maçta Castro da oynayacak ve onun sayesinde ortadan da etkili gelmek isteyeceklerdir. Taraftar desteği de arkalarında olacak. Bunların hepsini düşünüp ona göre kendimizi hazırlamalıyız. Biz çok iyi bir takımız ve yapacağımız tek şey sahaya çıkıp yüreğimizi koymak" şeklinde ciddi uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.