Phillip Cocu'nun Geliş Zamanı Resmen Açıklandı!

Phillip Cocu'nun Geliş Zamanı Resmen Açıklandı!
Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Comolli, uzun araştırmaların ardından teknik direktör olarak Phillip Cocu isminde uzlaşırken, Hollandalı hocayla 3 yıllık anlaşmaya varılmıştı.
Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Comolli, uzun araştırmaların ardından teknik direktör olarak Phillip Cocu isminde uzlaşırken, Hollandalı hocayla 3 yıllık anlaşmaya varılmıştı. 48 yaşındaki çalıştırıcının Çarşamba günü İstanbul'a geleceği açıklandı.

İŞTE RESMİ AÇIKLAMA

"Teknik Direktörümüz Phillip Cocu'nun imza töreni ve basın toplantısı 27 Haziran Çarşamba günü saat 18:30'da yapılacaktır. İmza töreni ve basın toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bulunan 1907 Tribünü'nde gerçekleşecektir"



Yardımcısı Chris wan der Weerden ile Türkiye'ye gelecek olan Cocu'yu İstanbul'da oldukça yoğun bir program bekliyor. Öncelikle Başkan Ali Koç'la bir araya gelecek olan Phillip Cocu, tesisleri gezecek ve kulüple ilgili bilgi alacak.

İLK KAMP DÜZCE'DE

Aykut Kocaman'ın gitmeden önce yeni yönetime sunduğu detaylı rapor da Cocu'ya teslim edilecek. Bu sayede genç hoca, mevcut kadroya ilgili daha detaylı fikir sahibi olacak. Sonrasında Fenerbahçe'nin yeni teknik patronunun, yöneticilerle birlikte Topuk Yaylası'na gitmesi planlanıyor. Cocu, Düzce'deki tesisleri beğenmesi halinde; Sarı- Lacivertliler'in ilk etap kampını burada yapacağı öğrenildi.

ALİ KOÇ DA OLACAK

Phillip Cocu, basın önünde resmi imzayı ise Ülker Stadı'nda atacak. Başkan Ali Koç'un da yer alacağı törende Cocu, Sarı-Lacivertli camiaya ve taraftara 'merhaba' diyecek. Futbolcularla tanışacak olan Cocu, özellikle tüm gençleri ilk etap kampında görmek istiyor. Gidecek kalacaklarla ilgili karar burada verilecek.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.