Vali Su, Yenişehir İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu

Vali Su, Yenişehir İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu
Mersin Valisi Ali İhsan Su, görevlerini yerine getirirken her zaman "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, bu nedenle...

Mersin Valisi Ali İhsan Su, görevlerini yerine getirirken her zaman "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, bu nedenle vatandaşlar tarafından dile getirilen sorun ve talepleri titizlikle takip ettiklerini söyledi.

Vali Su, "Halk Buluşmaları" kapsamında Yenişehir ilçesi Emirler Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç ve Muhtar Davut İkiz'in de eşlik ettiği ziyarette, vatandaşlarla mahalle meydanında bir araya gelen Vali Su, başta idareciler olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlara daha kaliteli, hızlı hizmet götürmek ve onların hayat standardını yükseltmek için görevlerinin başında olduğunu belirtti.

Ardından isteklerini iletmek için söz isteyen vatandaşları bir bir dinleyen ve onlarla yakından ilgilenen Vali Su, görevlerini yerine getirirken her zaman "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" düsturuyla hareket ettiklerini ifade ederek, bu nedenle vatandaşlar tarafından dile getirilen sorun ve talepleri titizlikle takip ettiklerini kaydetti.

Vali Su, Yenişehir İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu

Vali Su, Yenişehir İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.