Polisin Eylemciye Yaptığı Hareket Tartışma Yarattı

Polisin Eylemciye Yaptığı Hareket Tartışma Yarattı
Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği'nin (TAYAD) Ankara Sakarya Caddesi'nde yaptığı eyleme destek veren bir üniversite öğrencisinin polis tarafından gözaltına alındığı sırada cinsel saldırıya uğradığı iddia edildi. OHAL döneminde yayınlanan kanun hükmünde .

Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği'nin (TAYAD) Ankara Sakarya Caddesi'nde yaptığı eyleme destek veren bir üniversite öğrencisinin polis tarafından gözaltına alındığı sırada cinsel saldırıya uğradığı iddia edildi.

OHAL döneminde yayınlanan kanun hükmünde kararname (KHK) ile ihraç edilen ve Yüksel Caddesi'nde "İşimi geri istiyorum" eylemi yapan Acun Karadağ, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

"FOTOĞRAF MAKİNESİ BELGELEDİ"

Karadağ, "Bu çocuk üniversite öğrencisi. TAYAD'ın Ankara Sakarya Caddesi'nde yaptığı bir eyleme dün destek verdi. Gözaltına alındı. Ve polisin tacizine uğradı. Bu iğrenç durumu fotoğraf makinesi belgeledi." sözlerine yer verdi.

CHP'Lİ TANRIKULU: POLİS TUTUKLANMALI

Cinsel saldırıya bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan geldi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenen Tanrıkulu, "Rezalet; söylenecek başka bir kelime yok… Bu polis memuru derhal açığa alınmalı, soruşturma başlatılmalı ve tutuklanmalıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.