Polisle Anlaşma Yapan Kaçak, 'aranıyor' İlanının 15 Bin Kez Beğenilmesi Halinde Teslim Olacağını Söyledi

Polisle Anlaşma Yapan Kaçak, 'aranıyor' İlanının 15 Bin Kez Beğenilmesi Halinde Teslim Olacağını Söyledi
ABD'de Connecticut polisi ile Facebook üzerinden anlaşma yapan Jose Simms, polisin Facebook'a koyduğu aranıyor ilanının 15 bin kez beğenilmesi halinde teslim olacağını söyledi.

ABD'de Connecticut polisi ile Facebook üzerinden anlaşma yapan Jose Simms, polisin Facebook'a koyduğu aranıyor ilanının 15 bin kez beğenilmesi halinde teslim olacağını söyledi. Simms, yeterli beğeni sayısı oluştuğu halde henüz teslim olmadı.

20 BİN BEĞENİ GELDİ

7 ayrı suçtan aranan Jose Simms, polis ile Facebook üzerinden bağlantı kurarak pazarlık yaptı. Polisin aranıyor ilanına15 bin beğeni gelmesi halinde teslim olmayı kabul eden firari, ilanın yeterli beğeni sayısına ulaşmasına rağmen hala aranmaya devam ediliyor.

Torrington Emniyet Müdürlüğünden paylaşılan mesajda "Sizlerden çok sayıda soru alıyoruz. Simms'in teslim olup olmadığı merak ediliyor. Şu ana kadar teslim olmuş değil. Durumla ilgili gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz" dendi.

"TEKLİFİMDE CİDDİYİM"

Guardian gazetesine göre, Associated Press haber ajansının Facebook üzerinden iletişim kurduğu Jose Simms, "Teklifimde ciddiyim. Beni yakalamak için çok çaba harcayan polisi teşvik etmek istedim" dedi.

Simms şunları söyledi:

"Bana yöneltilen suçlamaların tümü ev içi sorunlardan kaynaklanıyor. Ve artık kaçmaktan yoruldum. Her beş saniyede bir başınızı arkaya çevirmek çok stresli."

Polisle Anlaşma Yapan Kaçak, Aranıyor İlanının 15 Bin Kez Beğenilmesi Halinde Teslim Olacağını Söyledi BBC

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.