Polisten Kurallara Uyan Sürücülere Jest

Polisten Kurallara Uyan Sürücülere Jest
Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında merkez Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde uygulama gerçekleştirdi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında yaptığı uygulamada kurallara uyan sürücülere, teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında merkez Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde uygulama gerçekleştirdi. Ekipler, kurallara uyup, emniyet kemeri kullanan otomobil sürücüleri ve kasklarını takan motosiklet sürücülerine teşekkür belgesi takdim ederek, üzerinde emniyet teşkilatının logosunun bulunduğu promosyon ürünleri hediye etti.

Uygulamayı olumlu bulduklarını belirten sürücüler de, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle kurallara uymayan sürücülere ceza kesilmedi. Ekipler, sürücüleri uygun bir dille uyararak, kurallara dikkat etmenin öneminden bahsetti. Kaskını takıp kurallara uyan Serdar Arı isimli vatandaş, kazalardaki ölümlerin çoğunun kask yüzünden meydana geldiğini belirterek, sürücülere kask takmaları konusunda çağrıda bulundu.

"BU UYGULAMALARI VATANDAŞLARIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN YAPIYORUZ"

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Amiri Ramazan İşler ise, uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada, "Burada yaptığımız uygulamayı, Trafik Haftası dolayısıyla yapıyoruz, ancak her zaman rutin olarak yaptığımız uygulamalar. Vatandaşların can ve mal güvenliği için yaptığımız uygulamalar. Burada yaralanmalara ve ölümlere yol açan kazalarda genel olarak, kask faktörü önemli bir rol aldığından kask kullanımının önemine vurgu yapmak için sürücüleri durdurup gerekli denetlemeleri yapıyoruz. Kasklı olan sürücülerimize hafta dolayısıyla teşekkür belgesi vermekteyiz. Kasksız olan sürücülere kanunlara göre gerekli cezai müeyyideyi uygulamaktayız. Vatandaşlar da uygulamadan memnun. Biz bu uygulamaları vatandaşların can ve mal güvenliği için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Polisten Kurallara Uyan Sürücülere Jest

Polisten Kurallara Uyan Sürücülere Jest

Polisten Kurallara Uyan Sürücülere Jest

Polisten Kurallara Uyan Sürücülere Jest

Polisten Kurallara Uyan Sürücülere Jest

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.