Porto'dan 60 Milyon Euroluk Telles Hamlesi!

Porto'dan 60 Milyon Euroluk Telles Hamlesi!
Galatasaray'ın satılması halinde elden edilen k,rdan %10 pay alacağı Alex Telles için Porto yönetimi harekete geçiyor. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin göz hapsinde olan Alex Telles'ten iyi bir para kazanmak isteyen Porto Yönetimi, başarılı Brezilyalı oyuncuya yeni sözleşme tekl.
Galatasaray'ın satılması halinde elden edilen k,rdan %10 pay alacağı Alex Telles için Porto yönetimi harekete geçiyor.

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin göz hapsinde olan Alex Telles'ten iyi bir para kazanmak isteyen Porto Yönetimi, başarılı Brezilyalı oyuncuya yeni sözleşme teklifinde bulunacak.

Portekiz basınında yer alan haberde Porto'nun yeni sözleşme ile Telles'in 40 milyon euro olan serbest kalma bedelini de 60 milyon euroya çekmek istediği belirtildi. Mavi-beyazlı ekip Telles'in 2021 yılına kadar olan sözleşmesini yeni serbest kalma maddesiyle 2022 yılına kadar uzatmak istiyor.

Bu sezon Porto formasıyla 42 maçta 4 gol atıp, 18 asist yapan Telles ile ilgilenen takımlar arasında Juventus, Chelsea ve Real Madrid de yer alıyor.

Galatasaray, Porto'nun Telles'i satması halinde k,rdan %10 pay alacak. Sarı-kırmızılı takım Breziyalı oyuncunun bonservisi için Porto'dan 8,5 milyon euro kazanmıştı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.