Era, Broker Ve Broker Manager’larına Top Gun Academy Eğitimi Verdi

Era, Broker Ve Broker Manager’larına Top Gun Academy Eğitimi Verdi
ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da ERA Top Gun Academy Broker Rehberlik Programı'nı gerçekleştirdi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da ERA Top Gun Academy Broker Rehberlik Programı'nı gerçekleştirdi. ERA İnternational tarafından gayrimenkul ihtiyaçlarına daha iyi hizmet verebilmek için gayrimenkul sektöründeki en ileri seviye programlardan biri olan Top Gun Academy Rehberlik eğitimi alan Broker ve Broker Managerlar, Gayrimenkul Danışmanlarını 8 haftalık uygulamalı bir eğitim süreci içinde alarak ERA Top Team ekibini oluşturacaklar.

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında ERA Top Gun Academy Broker Rehberlik Programı'nı gerçekleştirdi. 3 gün boyunca İstanbul'da gerçekleştirilen eğitim; 2005 yılından bu yana uluslararası markların master franchiselarına Broker yöneticilik eğitimleri, gayrimenkul satış yönetimi ve Gayrimenkul Danışmanları için rehberlik eğitim programları gerçekleştiren Gayrimenkul Eğitimcisi Konstantinos Bakas tarafından verildi.

Yapılan şirket açıklamasına göre; gayrimenkul sektöründeki en ileri seviye programlar arasında yer alıp ERA Avrupa ve Amerika'da dahil tüm ERA'lılar arasında başarı ile uygulanan eğitim programında; mülk sahiplerinin özel ihtiyaçlarının anlaşılmasına odaklanma, evin ortalama satın alım süresinin nasıl daha kısaltılabileceği ve olabilecek en iyi bütçeleme ile her bir mülk için yeni pazarlama planları anlatıldı.

3 günlük eğitimlerin ardından 8 hafta boyunca haftada bir gün bir araya gelinerek; Pazar Kontrolünü Ele Almanın Formülleri, İhtiyaç Seviyeleri, Zihinsel Hazırlık, Temel Prensipler, Portföy İçin Başarı Planı, Harika Keşifler, Kendi Pazarlamanızı Yapın, Zaman Yönetimi gibi konular teorik bilgilerin saha da uygulamalı olarak pratiğe geçirilmesi sağlanacak. Broker Rehberlik programı dahilinde eğitimlerini tamamlayan Broker ve Broker Managerler, kendi ofislerindeki Gayrimenkul Danışmanlarını portföy temelli çalışmalar içeren 8 haftalık interaktif bir eğitime tabi tutacaklar. Programa katılıp eğitimi başarı ile tamamlayan bu üstün becerileri ve bilgileri edinen katılımcılar "ERA TOP TEAM" Elit grubuna dahil olarak bugünün pazar taleplerine göre oluşan müşteri ihtiyaçları için mükemmel bir pazarlama planını uygulayabilir ve hizmet verebilir hale gelecekler.

"'En İyilerin En İyisi" sloganıyla yola çıktık"

ERA Türkiye yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan; "ERA Gayrimenkul Türkiye sektörde en fazla eğitim ve seminer düzenlemenin yanı sıra hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmak için çalışmaktadır. Bu yıl düzenlediğimiz eğitim ve seminerlerimizden farklı olarak ERA Top Gun Akademy'i gerçekleştirdik. Türkiye'de bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz Top Gun Academy'e "En İyilerin En İyisi" sloganıyla yola çıktık. 3 gün boyunca, Gayrimenkul Danışmanlarımızın sahada karşılaşabilecekleri tüm sorunlardan tutun, en hızlı şekilde sonuca varma ve karlılığa ulaşma gibi tüm alanlarda alanında uzman eğitimcilerle teorik eğitimler verdik. Brokerların aldıkları rehberlik eğitimlerinden sonra 8 hafta boyunca bu eğitimleri gayrimenkul danışmanları tarafından pratikle bütünleştirebilecekleri bir uygulamalı eğitim modeli olacak. Teorik bilgileri pratiğe dökerek gerçek hayata karşılarına çıkacak sorunlara soğuk kanlı ve tecrübeli bir şekilde çözüm üretebiliyorlar. 8 hafta boyunca haftada bir gün bu kapsamda çalışmalar yaparak mülk sahiplerinin özel ihtiyaçlarının anlaşılmasına odaklanma, evin ortalama satın alım süresinin nasıl daha kısaltılabileceği ve olabilecek en iyi bütçeleme çalışmaları ile ilgili her bir mülk için yeni pazarlama stratejileri oluşturmak ile ilgili öğrendiklerini sahada uygulama şansı da bulacaklar" dedi.

Baygan, "Eğitime katılan Gayrimenkul Danışmanları, programı başarı ile tamamlayabilmesi için öğrendiklerini başarı ile uygulayabilir hale gelmiş olmaları gerekiyor. Eğitimini tamamlayan ve uygulayabilen katılımcılar "ERA TOP TEAM" Elit grubuna dahil olmaya hakkı kazanıyorlar ayrıca ERA Top Gun Academy Broker Rehberlik Programı'na kayıt yaptıranlar Temmuz ayında 1,5 gün boyunca sürecek olan Rengin Akkemik ile "Etkili Broker'ın Liderlik Repertuvarı" isimli atölye çalışmasına katılmaya hak kazanıyorlar. Bu eğitim sayesinde ekipleri başarıya ulaştıran liderlik yaklaşımının nasıl olması gerektiğini konuşularak bu konuyu Broker açısından ele alınıp etkili bir liderlik repertuvarının olmazsa olmazları üzerinde durulacak" şeklinde konuştu.

Era, Broker Ve Broker Manager’larına Top Gun Academy Eğitimi Verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.