Psg, Pepe Için Beşiktaş'ın Kapısını Çalacak!

Psg, Pepe Için Beşiktaş'ın Kapısını Çalacak!
Paris Saint-Germain, bir kez daha Pepe'nin peşine düştü.
Paris Saint-Germain, bir kez daha Pepe'nin peşine düştü. Fransa Ligi'nin açık ara lideri olmasına karşın Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid'e 3-1 yenilen PSG, sezon başında da ilgilendiği Pepe için bir kez daha düğmeye bastı.

Fransa'nın L'Equipe gazetesinin iddiasına göre PSG teknik direktörü Unai Emery, memnun olmadığı Thiago Silva yerine oynattığı Presnel Kimpembe'den de aradığını bulamadı ve yeni stoper arayışına geçti. Emery'nin listesinin ilk sırasında ise Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Pepe yer alıyor.

SEZON SONU KALIRSA...

Ancak Unai Emery'nin Pepe isteği sezon sonunda suya düşebilir. Zira İspanyol teknik direktörün sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Fransız basını, PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenmesi halinde Paris ekibinin Emery ile yola devam etmeyeceğini belirtiyor.

PSG, SEZON BAŞINDA DA İSTEMİŞTİ

PSG, sezon başında da Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe'yi kadrosuna katmak istemiş ancak Pepe, PSG yerine Beşiktaş'ı tercih etmişti. Pepe, PSG yerine Beşiktaş'ı tercih etmesini daha çok oynama ve taraftarın kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle olduğunu söylemişti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.