Rafinha Için Savaş Kızışıyor! Barça'nın Tek Şartı...

Rafinha Için Savaş Kızışıyor! Barça'nın Tek Şartı...
Adı Fenerbahçe ile de anılan Rafinha için Barcelona'nın, Betis ve Benfica'dan 25 milyon Euro bonservis talep ettiği öne sürüldü. AS'ta yer alan haberde; Betis'in uzun süredir Rafinha için Barcelona ile görüştüğü ancak Katalan kulübünün 25 milyon Euro'luk bonservis ücretinden a
Adı Fenerbahçe ile de anılan Rafinha için Barcelona'nın, Betis ve Benfica'dan 25 milyon Euro bonservis talep ettiği öne sürüldü.

AS'ta yer alan haberde; Betis'in uzun süredir Rafinha için Barcelona ile görüştüğü ancak Katalan kulübünün 25 milyon Euro'luk bonservis ücretinden aşağı inmediği kaydedildi. Betis'in kiralama teklifine karşılık olarak ise zorunlu satın alma opsiyonu olarak 25 milyon Euro fiyat ücretinden vazgeçmediği kaydedildi.

BENFICA DA TRANSFER İÇİN DEVREYE GİRDİ

Betis'in transferi bitirememesi üzerine Rafinha için devreye giren Benfica'nın fiyat isteğine Barcelona'dan yine 25 milyon Euro cevabı geldiği belirtildi. Benfica'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalması durumunda Rafinha'ya bu parayı ödemeye sıcak baktığı ancak PAOK'un geçilememesi durumunda transferden vazgeçeceği bilgisi verildi.

İLK İKİ LA LIGA MAÇINDA SÜRE BULAMADI

Bayern Münih'te oynayan Thiago Alcantara'nın kardeşi olan Rafinha, geçen sezonun ikinci devresini Inter'de kiralık olarak geçirmiş ve gösterdiği performansla Inter'in Şampiyonlar Ligi biletini almasını sağlamıştı. Rafinha, bu sezon Barcelona'nın iki La Liga maçının ilkinde kenarda beklemiş, ikinci maçta kadroya alınmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.