Ralph Hasenhuettl: ''istanbul, Avrupa Standardının Dışında...''

Ralph Hasenhuettl: ''istanbul, Avrupa Standardının Dışında...''
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile G Grubu'nda yer alan RB Leipzig'de teknik direktör Ralph Hasenhuettl, Porto maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Alman basınına geniş bir röportaj veren Ralph Hasenhuettl, bu sezonki hedeflerinden, Şampiyonlar Ligi'ndeki grup şanslarından bahseder.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile G Grubu'nda yer alan RB Leipzig'de teknik direktör Ralph Hasenhuettl, Porto maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Alman basınına geniş bir röportaj veren Ralph Hasenhuettl, bu sezonki hedeflerinden, Şampiyonlar Ligi'ndeki grup şanslarından bahsederken sorulan sorular üzerine İstanbul'da Beşiktaş karşısında yaşadıkları deneyimi de anlattı.

İstanbul'daki Beşiktaş maçı ve atmosferin sorulması üzerine Ralph Hasenhuettl ''İstanbul'da yaşadıklarımız çok aşırıydı. Monaco ya da Porto'da öyle olmayacak. Orası Avrupa standardında değil. En gürültülü stadyumlar, İstanbul'dakinin yanında hiçbir şey. Sağır edici ve ağır bir gürültü... Ve böyle bir atmosferde genç bir takım olmak hiç de kolay değildi. Ancak rövanşın evimizde daha farklı olacağını düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

'İstanbul'daki atmosfer eğlencili miydi?' sorusuna başarılı teknik adam ''0-0'a kadar eğlenceliydi'' cevabını verdi.



'İstanbul'daki atmosfer teknik direktör olarak sizi nasıl etkiledi?' sorusunu da yanıtlayan Hasenhüettl, ''140 desibelde oyuncularıma bir şeyler iletebilmeyi hayal edemiyorum. Bu gerçekten bir hoca için çok zor. Şenol Güneş'e hala sağır olmadığı için saygı duyuyorum (Gülerek)'' ifadelerini kullandı.

RB Leipzig, 17 Ekim Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.