Başkan Aslan’dan Özmeriç’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Başkan Aslan’dan Özmeriç’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Aydın S.S. 161 Nolu Servis Araçları Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mansuri Aslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte güven tazeleyen Şoförler...

Aydın S.S. 161 Nolu Servis Araçları Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mansuri Aslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte güven tazeleyen Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kongresi ile 2. defa güven tazeleyen ve üst üste 3. kez seçilen Başkan Semih Özmeriç'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Başkan Özmeriç'e tebrik ziyaretinde bulunan 161 nolu servis araçları Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mansuri Arslan, 3 dönemdir şoför esnafının sorunlarının çözümü konusunda ciddi çalışmalar yapan Semih Özmeriç'e başarı dileklerini sundu. Ziyarette mesleki konularda yapılan değişiklikler ve gelişmeler ele alındı. Başkan Mansur Aslan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda ortak akıl ile hareket etmeyi çok önemsediklerini belirterek "Aydın Şoförler Odası yönetimi olarak sadece Aydın'daki değil ülke genelindeki meslektaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkı sağladık. Bunda ortak akıl ile çalışmanın etkili olduğunu düşünüyoruz. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz uygulamalarda her zaman üyelerimizin fikirlerini alarak yola çıkıyoruz. Daha iyiyi nasıl yapabiliriz sonuca en kısa ve en hızlı nasıl ulaşabiliriz hedefiyle üyelerimizle görüş alışverişi içinde oluyoruz. Bu şekilde daha iyi neticeler alıyoruz" diye konuştu.

Başkan Aslan’dan Özmeriç’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.