Rekortmen Muslera, En Zor Sınavına Çıkıyor!

Rekortmen Muslera, En Zor Sınavına Çıkıyor!
2018 Dünya Kupası'nın son 16 turunda Portekiz ile Uruguay, Cristiano Ronaldo ile Fernando Muslera karşı karşıya gelecek. Uruguay'ın son 16'ya 3 maçta 9 puan ve gol yemeden gelmesinde büyük pay sahibi olan Fernando Muslera, tarihte grup aşamasını iki kez gol yemeden geçen tek kaleci ol.
2018 Dünya Kupası'nın son 16 turunda Portekiz ile Uruguay, Cristiano Ronaldo ile Fernando Muslera karşı karşıya gelecek.

Uruguay'ın son 16'ya 3 maçta 9 puan ve gol yemeden gelmesinde büyük pay sahibi olan Fernando Muslera, tarihte grup aşamasını iki kez gol yemeden geçen tek kaleci olarak tarihe geçti. Mısır, Suudi Arabistan ve Rusya maçlarında kritik toplar çıkaran ve çok formda olduğunu gösteren Galatasaray'ın yıldızının önünde büyük bir sınav daha var.

Dünya Kupası maçlarında 14 kez forma giyen ve bu alanda Uruguay'ın Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen kalecisi olan Muslera, Portekiz'in süperstarı Cristiano Ronaldo'yu da durdurmaya çalışacak.

Daha önce Ronaldo'ya karşı 3 maça çıkan Fernando Muslera, kalesinde 3 kez gol görmüştü. 32 yaşındaki tecrübeli eldiven, bu kez hem kalesine duvar örmek hem de bir üst turu görmek için çabalayacak.

"MUSLERA BİZİ AYAKTA TUTUYOR"

Uruguay Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Tabarez, "Muslera bizim için çok önemli. Gerektiği yerde müthiş kurtarışlara imza atarak takımı ayakta tutuyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.