Rektör Çomaklı’dan Termal Turizmi Canlandıracak İmza

Rektör Çomaklı’dan Termal Turizmi Canlandıracak İmza
Atatürk Üniversitesi ile Nenehatun Termal Tesisleri arasında, Atatürk Üniversitesi mensuplarının termal tesisin hizmetlerinden yararlanması ve tesisin daha...

Atatürk Üniversitesi ile Nenehatun Termal Tesisleri arasında, Atatürk Üniversitesi mensuplarının termal tesisin hizmetlerinden yararlanması ve tesisin daha aktif kullanımı amacıyla protokol imzalandı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve Nenehatun Termal Kayyum Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Akgüloğlu'nun imzaladıkları anlaşma ile tesis ve termal turizmin canlandırılması hedefleniyor.

Atatürk Üniversitesinin bölgeyi ve Erzurum'u kalkındırma amaçlı hayata geçirdiği projelerden biri olan bu anlaşma, şehrin tanınması ve termal turizme katkı sağlaması açısından önem taşıyor.

Zengin jeotermal kaynaklara sahip olan Erzurum'un bu kaynakları yeterince kullanamadığına değinen Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, termal turizmi canlandırmak için Nenehatun Termal Tesisleri gibi birçok tesise daha ihtiyacın olduğunu söyledi.

İmzalanan anlaşmayla, hem Atatürk Üniversitesi mensuplarının Nenehatun Termal Tesislerini daha aktif kullanarak katkı sağlamaları, hem de termal turizm kültürünün yerleşmesi açısından önem arz ettiğini belirten Rektör Çomaklı, Erzurum halkının tesislere sahip çıkması gerektiğini söyledi.

İmzalanan protokol kapsamında, Atatürk Üniversitesi personeli Nenehatun Termal Tesislerinden indirimli olarak yararlanacak.

Rektör Çomaklı’dan Termal Turizmi Canlandıracak İmza

Rektör Çomaklı’dan Termal Turizmi Canlandıracak İmza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.