Rektör Karabulut Ic Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Rektör Karabulut Ic Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü ve IC Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü ve IC Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ankara'da IC Holding binasında gerçekleşen IC Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli Çeçen, Başkan Yardımcısı Aslı Çeçen, Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Çeçen Başbuğ, Vakıf Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Dinçer , Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özgül ve Üniversite Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Faruk Kaya katıldı.

Toplantıda, önümüzdeki dönemlerde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde gerçekleştirilmesi düşünülen faaliyetler ile ilgili olarak karşılıklı fikir alış-verişinde bulunulurken, IC Vakfı ve üniversitenin işbirliği yaptığı konular değerlendirildi. Toplantının ardından IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen'i makamında ziyaret eden Rektör Karabulut ile IC Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı sonuçlarını İbrahim Çeçen ile paylaştılar. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ağrı programlarında müjdesini verdiği tıp fakültesi projesinin de ele alındığı görüşmede Rektör Karabulut, "Üniversitemizin gelecek planlamalarıyla ilgili İbrahim Çeçen Bey ve IC Vakfı yöneticileriyle hemfikir olmamız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Üniversitemize yaptıkları ve yapacakları katkılardan dolayı başta İbrahim Çeçen Bey olmak üzere IC Vakfı yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Rektör Karabulut Ic Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Rektör Karabulut Ic Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.