Rıdvan Dilmen: "valbuena Fenerbahçe'den Ayrılmaz"

Rıdvan Dilmen: "valbuena Fenerbahçe'den Ayrılmaz"
NTV'de yayınlanan Sporun Not Defteri programında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Valbuena'nın Fenerbahçe'den ayrılmak istemeyeceğini ifade etti.
NTV'de yayınlanan Sporun Not Defteri programında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Valbuena'nın Fenerbahçe'den ayrılmak istemeyeceğini ifade etti. Giuliano'nın ayrılmasını da yorumlayan Dilmen, "

Giuliano'nun attığı goller asistlerinden daha fazla ancak bu gollerin yarısı da penaltıdan. Gelişi ile gidişi ile skora katkısı ile Fenerbahçe'ye en fazla katkı sağlayan oyuncunun Giuliano olduğunu söyleyebiliriz. Bugün için 10 milyon euro çok iyi para. Hem kendisinin alacağı para, hem de Fenerbahçe'ye bırakacağı para çok iyi. Önemli olan Fenerbahçe'nin bu parayla tren kaçmadan önemli transferler yapması ve Comolli'nin daha göremediğimiz havuzundan iki tane önemli oyuncunun gelmesi lazım. Çünkü o havuzun içerisinde Barış yoktu, Slimani yoktu" şeklinde konuştu.

Valbuena gidemez, gitmez, keşke gitse, hoca da başka da keşke gitse diye dua ediyordur. Yılda 3.5 milyon euro para kazanıyor. Valbuena Fenerbahçe'de iş yapar mı yapar ama bugünkü şartlarda gitmez, gözüken tablo bu. Krasnador'dan Ramirez de çabukluğunu gördüğümüz bir oyuncu. İhtiyaç var mı? İsmail daha oynamadı, Hasan Ali'ye çok yük bindi. Cocu'nun sol bek ihtiyacı var diye düşünüyorum. Sol bek, stoper ve gerçek, hiç kimsenin hayır diyemeyeceği bir orta sahaya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.