Rıdvan Dilmen'den Skrtel, Jailson Ve Jahovic Yorumu!

Rıdvan Dilmen'den Skrtel, Jailson Ve Jahovic Yorumu!
Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçının devre arasında Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında karşılaşmada VAR'a gidilen pozisyonları değerlendirdi."JAILSON'UN POZİSYONU PENALTI DEĞİL" İlk olarak Jailson'un yerde kaldığı pozisyonu yorumlayan Dilmen, "İnsan futboldan soğuyor, ben soğuyor.
Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçının devre arasında Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında karşılaşmada VAR'a gidilen pozisyonları değerlendirdi.

"JAILSON'UN POZİSYONU PENALTI DEĞİL"

İlk olarak Jailson'un yerde kaldığı pozisyonu yorumlayan Dilmen, "İnsan futboldan soğuyor, ben soğuyorum. Jailson'un pozisyonu penaltı değil. Belki de FIFA kurallarında penaltı, bilemiyorum, ben oyuncu gözüyle bakıyorum." sözlerini kullandı.

"SKRTEL'E SARI KART DOĞRU"

Martin Skrtel'e gösterilen sarı kartın doğru olduğunu belirten deneyimli yorumcu, "Skrtel'in pozisyonunda darbe yok. Darbe olsa, Konyasporlu futbolcu şu an hastandeydi. Sarı kart doğru." dedi.

''JAHOVIC'E KIRMIZI ÇIKMAZDI"

Fırat Aydınus'un VAR monitörlerinden izleyip, Jahovic'e kırmızı kart göstermesini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Jahovic için açık oturum, kapalı oturum yapıyorsun. Orada ayağı Türkiye'nin en hızlı oyuncusu Onyekuru kaçıramaz. Gidip bakmana rağmen kırmızı veriyorsun. Son haftalarda Ali bey ve Semih Bey konuştu. Şu pozisyonun Yıldırım Demirören ile ne alakası var?" şeklinde konuştu.

JAILSON'UN POZİSYONU (PENALTI YOK)



JAHOVIC'İN POZİSYONU (KIRMIZI KART)



SKRTEL'İN POZİSYONU (SARI KART)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.